CssC 0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym złożyć skargę na BF2 . Problem tkwi w tym ze był reset rankingu i zresetowało mi rank. Następnie nabiłem 25 procent celności lecz nie dostałem odznaki ,, Weteran w walce bronią szturmową '' . Proszę o jak najszybszą odpowiedź z waszej strony. A druga sprawa to chciałbym nominować nazwy map które przydały by się na serwerze : 1 mapa : 35hp_2 2 mapa : de_westwood_big 3 mapa : fy_snow 35hp_2 to jest mapa noże ( bardzo by się przydała ) de_westwood_big to mapa de_westwood tylko większa fy_snow to mapa którą każdy lubi ( To mapa na której są rozmieszczone bronie ) Dziękuję . ( bardzo prosze o rozwiązanie problemu z odznaką , i o jak najszybszą odpowiedź ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 KOLEGO OGARNIJ BO TWÓJ WCZEŚNIEJSZY TEMAT PRZENIOSŁEM TAM GDZIE POWINIEN SIE ZNAJDOWAC.http://forum.cs-classic.pl/topic/14849-problem-z-odznakami-pro%C5%9Bba-o-dodanie-nowych-map/ZA MULTI TEMATY NASTĘPNYM RAZEM WARN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi