wuwunio 10 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Niemieccy koledzy puścili nam to na spotkaniu Wielu osobom spodobała się ta nuta. Ogólnie niemiecki rap nie jest zły (po przesłuchaniu paru nut wiem co mówię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kojarzy mi sie z :Pitbull - hotel room service ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 nie lubie tego jezyka ale całkiem spoko nuta ^^ ale to tak raz na przesłuchanie,jakbym cały czas słuchała jej to głowa by pękła haha ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 niezlyLOL., ja jej słucham cały czas i jeszcze mi na głowę nie uderzyło, ale może to dlatego, że jestem już przyzwyczajona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 mozliwe no i lubisz ten jezyk a ja nie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi