Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Mieszko dzisiaj poprosil o UB. nie mial ss-ow. Dostal go odemnie wczoraj. podczas banowania czita on uciekl , a ban poszedl na Mieszka albo Paweu. nie bylem pozniej sam pewien poniewaz bylem w lekkim szoku gdyz zdarzylo mi sie to pierwszy raz. Nie pisalem nic gdyz czekalem az ktorys z nich poprosi o UB. To moja wina i prosze o UB dla tego gracza. Mieszko to gracz z ktorym nigdy nie bylo problemow i chcialem naprawic moj BLAD. prosze o UB dla niego. Damian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ja prosiłem o temat z jego UB xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi