sik0r 28 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nick: sikorrrrrrrrrrrrr Powód: PRACA i okres przygotowawczy Czas nieobecności: miniony tydzień i pewnie nastepne dwa tygodnie Coś od siebie: ostatnio jestem mało ponieważ nie mam zbytnio czasu i piszę tą wiadomość żeby nie było ze przepadłem gdzieś poprostu obowiązki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Spoko, powodzenia Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi