Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam, Chciałbym się dowiedzieć ile osób w naszej sieci ma Counter Strike Global Offensive na Steam. Proszę o wpisywanie się w temacie. Jest to bardzo ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja mam ;d Ten z dołu to lami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja również Ten z góry podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja tysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ja tag samo jag blejz, tysz mom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 To już są 6 osoby, przydałoby się jeszcze 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Mam na razie 4 Gifty, udało mi się je załatwić po niższej cenie. Podzielimy to tak że "pewnie" wszystkie gifty będę sprzedawał za jakiegoś "małego sms'a" do 30,75 zł SMS lub jakieś też będą do zdobycia. Postaram się załatwić jak najwięcej ale ja kasą nie sram i nie zakupie ich więcej niż 20 bo to koszt prawie 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja mam ale poszła mi karta graficzna i mam starą i mi nie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Każdy admin serwer lub osoba która siedzi na forum może się do mnie zgłosić i kupić CS:GO za jedyne 30,75 zł SMS lub 20 zł przelewem. Są to gifty więc żeby odebrać grę trzeba mieć konto na steam Zostało 5 GIFT'ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elexio 6 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja także mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Postaram się niedługo coś ogarnąć i przypominam o tym że można kupić Gifty (dla stałych graczy) za niską cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi