Mucha 71 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ma ktoś Bf4 i gra na multiplayer ? Mój kumpel i ja gramy na multi ale mało osób gra może ktoś z was jest chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Popatrzylem na wymagania i juz podziekowałem:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mój kumpel posiada mogę podać namiary Ja być może też kupie Pisz na priv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeonex 1 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Właśnie też szukam czegoś na BF 4 albo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Oki to ja jeszcze popytam kolegów i mozna pograc jak cos to napisze na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ja bym zagral w bf3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jeśli to jeszcze jest aktualne to z chęcią zagram w BF 4 ( ja + 2 kolegów) Pisz na priv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiFixXr 9 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Owad, jestem chętny mogę z wami pograć w BF4 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi