Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 duza ilosc osob na serwie pyta sie: dlaczego nie widac awatarow steam? a takze chcialem sie zapytac dlaczego jak wlaczam cs i pokazuje mi sie lista serwerow to przy ffa cs-classic nie ma tarczy i pisze Valve Anti-Cheat-Niebezpieczny? Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Avatar - Pokazuje na większej rozdzielczości Cs'a i na pełnym ekranie ( gram na małym i też mi nie widać więc to ogarnąłem ) Reklamy - Jak wchodziłeś na serwer to była opcja czy ustawić zakładke serwerów cs-classic... Teraz musisz odinstalować cs'a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Awatar jest dostępny tylko na steam i przy rozdzielczości większej niż 800x600.Co do brak Anti-Cheat to Karol chyba musi ustawić w panelu sterowania serwera. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wem z doświadczenia, że czasami poprostu nie widać tych avatarów. Nie wiem dlaczego, ale miałem tak (i kilka osób z sieci) pare razy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Co do AC to dzisiaj poprawię, ale nie obiecuje bo mam jedną rzecz do zrobienia przez następne kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Temat wyjaśniony, a co do VAC to już powinno "działać" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi