XxChOmiKOw 0 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Chciałbym złożyć skargę na admina Muche . Grałem sobie spokojnie w cs'a bez wh , a tu nagle ban. Byłem spokojny , że nic sie nie stało , że wstawie ss'y , a tu ich nie ma. Nie chciałbym , żeby Mucha został ukarany . Prosze tylko o unbana na 45k . Mój nick XxChOmiKOw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Pisz prośbe o UB > http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Na każdego przychodzi ten "etap" że musi wstawić UB nie ma co płakać jeżeli jesteś czysty, a skarga nie ma sensu. Zastosuj tylko wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Po 1 dałem Ci 5 ss'ów ponieważ, około 3-4 osób pisało mi na u@, że masz WH bo zabijasz ich zanim wyjdą zza ściany itd... Po 2 sprawdzałem Cie 4 mapki pod rząd i grałeś dość nieciekawie, a skarg, że masz wh napływałoc coraz więcej i więcej...więc aby Cie sprawdzić dałem Ci 5 screenów. Ta skarga nie ma sensu... wstaw ss'y skoro jesteś czysty. Tyle ode mnie. Poza tym gdyby każda osoba składała skargę na admina bo dał mu SS'y to nikt nie nadążyłby tego czytać. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wstaw SSy w dziale "Prośby o UB" /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi