Sn1p3r 11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Witam. Dziś siedzę na serwie i nadal widzę nie poprawione błędy prawidłowo znów nie widać avatarów all raz widać raz nie , czy to jest skomplikowany problem jeszcze takiego czegoś to nie widziałem na żadnym serwie :] Proszę coś z tym zrobić ponieważ nie powinno być takich problemów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja nic nie naprawiałem z avatarami podobno gracie na małej rozdzielczości. Widać od +1024x768 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Sprawdzałem i nie ma żadnego problemu. Awatarów nie będzie nigdy widać jak ktoś jest ns to oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No to wiadomo że ns nie będzie widać heh , ale jakoś dzisiaj raz widziałem raz nie no to co jest grane ? Nie będę spamował :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 To na 100% nie jest wina serwera, jeżeli wczytuje ci Steam ID (po wpisaniu status masz SID) to oznacza że jesteś jako Steam i pewnie masz u siebie błąd z awatarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Avatarów nie widac na rozdzielczosci 800x600 i na 640x480!! wiec musicie miec wieksza:P poza tym najlepiej sie gra n 800x600 poniewaz jak to sie mowi na serwerach"Wolisz dobrze grac?' czy miec jakies gowniane avatary:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 To nie jest problem tylko naszej sieci. Z tymi awatarami jest tak czasami i jest napisane że to są uroki serwera z dproto -steam/nosteam. Osobiście nie znam się na tym...<Proszę nie podawać linków do konkurencyjnych for> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Sprawa wyjaśniona. W razie czego pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi