Danor 2 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Na kiedy jest przewidziany reset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 To zależy od WAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 A po co reset? skoro 2 osoby maja max lvl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Narazie jestem przeciwProponuje pod koniec kwietnia niech gracze dobiją swój lvl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Narazie max lvl osiągneli ja cqamper ofiarnik który rzadko gra i sniper który nie gra wgl. wynik? 3 osoby -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ja mam 22 i polowe dajcie mi dobic do 23 i gitara można robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ja mam 23 tylko że mam ostre lagi na zm jak bym nie miał lagów to bym wbił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 od ostatniego czasu co pykałem jeszcze w zombiaka do czasu jak wszedłem (3-5 miesiecy) to mało sie zmieniło, reset powinien być dopiero za jakieś 4 miesiące czy więcej, "nie bijecie" szybko tych levli więc po co resetować jeżeli UP [3 osoby mają max lv] a reszta to lata na 11-14 i co chwile nowi przychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Living ty się i tak nie liczysz. bo nie Grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Na razie resetu nie będzie. Co do głupich komentarzy to informuje że będą leciały warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja uważam że reset powinien być dopiero za miesiąc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja myśle że reset powinnien być jeszcze w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 a ja uważam że reset powinien być gdzieś na początku wakacji ponieważ z 4 osoby mają max lvl czyli 23 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Siwy już dobrze pisał, niestety tak jest ja też od kąt pierwszy raz wbiłem na server zm nikt nie miał 23lvl Gram już dość długo, Znam Dużo ludzi na tym serverze. i teraz ja zaczynając gre (0lvl) inni mieli juz po 14-16 lvl, ja już wbiłem 23 a inni nadal nie. ludzie grają po 4 miesiące i nie mogą wbić tego 23 lvla Najlepiej reset róbcie co miesiąc i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 To będzie bez sensu, wtedy to chyba będzie trzeba 15 lvl tylko zrobić, bo wątpię , że ktoś wyższy wbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Najlepiej zrobić reset teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 NIE BĘDZIE ŻADNEGO RESETU. Niepotrzebna strata graczy, postaram sie dla was wykombinować (dla osób z max lvl) fajny "podarunek" po wbiciu tego max lvl i to na tyle. Reset zamierzam robić co pół roku, a nie co 2/3 miechy, to nie cod mod tylko zombie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi