Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Taki sam problem jak na cod mod 350:/to ja juz nie wiem czy mam zmienic serwerownie?a nie chciałbym poniewaz mnie sie tu fajnie gra;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Karol będzie próbował jeszcze jedną rzecz... chyba nawet robi to teraz na COD'zie więc zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Taki sam problem jak na cod mod 350:/to ja juz nie wiem czy mam zmienic serwerownie?a nie chciałbym poniewaz mnie sie tu fajnie gra;/ Czy ty rozumiesz że to wina Steam-Valve nie serwera? Tak przy okazji chciałbym ci ogłosić że serwerownia to miejsce gdzie trzyma się serwery, a znajdujesz się na sieci serwerów. Proszę sprawdzić te serwery teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Naprawione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi