NSDS 0 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam, z tej strony NAWIEDZONA SZCZOTKA DO SEDESU. otoz zachowanie administratora "Sn1peR" jest jak dla mnie smieszne, dlaczego ? potrafi kicknac bez powodu juz takie miejsce mialem, podejrzewam ze bym zdenerwowany po tym jak go zabilem, zostalem sam na paru ct juz plantowalem pake a on mnie kicknal bez powodu hmm potem sie tlumaczyl iz to byl jakis blad w consoli cos takiego przed chwila dostalem kicka za nie granie celow mapy, okej, a dlaczego tylko ja ? skoro drugi kolega z teamu campil razem zemna na respie ? czyzby admin sie na mnie uwzial ? cele mapy sa proste, CT - PILNUJE BS . TT - ATAKUJE BS zgadzam sie nie zawsze tt atakuje te bsy... ale ct co robi ? wchodzi na resp tt po 10-15 sekundach rozpoczecia sie rundy ... wiec sie zdenerwowalem i zaczalem kampic po tym jak zabilem pana SNIPERA dostalem kicka. hmm dlaczego sam pan adminstrator sniper sie nie kicknie ? przecierz nie raz widzialem z jego strony kampienie w tt, a raszowanie w ct to jego specjalnosc, nigdy nie widzialem zeby pilnowal bs a do tego gra pana snipera.... 35/10 ? sorry ale to troche podejrzane bo to jego statystyki na KAZDEJ mapie, czy on byl kiedykolwiek sprawdzany ? sam chetnie chyba go nakrece i poogladam demka dla mnie pan administrator Sn1peR jest smieszny, uprawia totalna samowolke, jak by mozna bylo cos zrobic z jego zachowaniem , z gory dzieki umili to nie tylko mi gre, ale jak i wiekszosci graczy. gram tu od 2-3 dni i slyszalem ze admin kryje admina, wiec nie sluchajcie sie adminow jak to bylo, tylko pytajcie graczy bo oni prawde powiedza bo to co sie dzieje na serwerze od strony adminow to masakra i dziecinada, oni plamia dobre imie serwera z powazeniem NSDS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Dostałeś słusznego kicka za obrażanie i wulgaryzmy, jestem świadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSDS 0 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 to raz, a reszte jak wytlumaczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam. Człowieku wiesz co tutaj wypisujesz to jest streszczenie czy skarga ? natomiast jeśli chodzi o krycie adminów i tp.. Admin do admina powinien mieć zaufanie jak i szacunek , a jeśli chodzi o kick twojego dostałeś go za spamowanie na serwerze od admina KiToL następnie obraziłeś admina pisząc nie właściwe słowa nie muszę mówić jakie obserwuje cię od 2 dni i nie potrafisz się dostosować do kultury na serwerze i wzajemnym się dogadaniem z graczami mimo to że dostajesz kick jako ostrzeżenie nadal ci to nie pomaga . Proszę ciebie nie pisz takich skarg ponieważ takie skargi nie mają sensu jesteś sam sobie winny więc sam sobie zadaj te pytania , przeciwieństwie do ciebie inni gracze potrafią się stosować do panujących się regulaminów serwera :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eugeniusz 0 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Sniper kicknal mnie że nie byłem jednej rundy , na cs Śmieszne troche ale chyba zazdrościł stat. Ale NSDS nie potrzebna skarga za takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSDS 0 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 dobra, od dzisiaj instaluje frapsa i nagrywam kazda moja gre na tym serwerze bede mial dowody na "samowolke" administratoow !! ELO Z FARTEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Na nuke widziałem jak dostałeś raz kicka i osobiście drugiego dostałeś od mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSDS 0 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 i za co dostalem kicka ? za nie granie celow mapy hihihihihi a pan sniper sam nie gra celow mapy hihihihi dobre nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Proszę dostosować do wzoru, inaczej temat zostanie zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Tak było Tak racja ale kick bez powodu nie lecą to jedno 2 za kick się nie daje skargi proszę ogarnąć :] Racja wzór swoją drogą widać offline forum skoro nie wie jak napisać skargę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owieczka 0 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Kick był zasłużony bo kampiłeś na respie. Ja sam widziałem tylko ciebie ( z awp mnie zabiłeś). Obrażania nie widziałem, tylko same wulgaryzmy, który zostały zasłonięte przez ****.~Owieczka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Od mnie dostałeś kicka za ciągłe spamowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Drugim razem proszę wstawić dowody. Robi się spam wiec zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi