CymeS 1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam, chciałbym zapytać czy zna ktoś komendy lub inny sposób na poprawe renderingu w rozdzielczości 640x480. Chodzi o to że wszystko im dalej tym bardziej rozmazane, a np na inferno gdzie jest to okno za kratkami nic nie widać więc trzeba walić na ślepo Więc prosiłbym o jakąś pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Mi się wydaje, że cs już ma w sobie ustawiony rendering i rozdzielczość nic do tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CymeS 1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ustaw sobie 1280x1024 i zobacz na botach jak ladnie czysto widac a potem na 640x480 i zobacz jaki obraz jest rozmazany a wiem że niektórzy mają bardzo ładny render na owej rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 jest tak, nawet widać na screenach, czasami patrze na prośby o UB i ss nie wiem od czego to zależy, spróbuj pobawić się gammą i tym 2 ;d ale jasność chyba tu nic nie ma do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CymeS 1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 No niestety to nic do tego nie ma Milord mówił coś o renderingu "trzeba umieć" ale nie chciał sie podzielić ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 nie ma pewnie komendy na to, i sposobu weź zmień rozdzielczość na większą, przedstawie ci to w taki sposób - im mniejszy obrazek, tym mniej widać [naciśnij CTRL+ rolka myszy i leć do 50 % // domyślna 100% jak chcesz wrócić], lepiej być na większej rozdzielczości niż na takim mały latać no też grałem tylko ciut większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CymeS 1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dobra trudno ale jakby ktoś wiedział to piszcie pw pod tematem albo gg 17986208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi