Miedziany 2 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Siemanko wariaci i może wariatki : D. Na imię mam Maciek Gram w tą uzależniającą gre od 6lat jestem popieprzony na punkcie CoD'ów . Wasza siec serverów CoD MoD przypadła mi do Gustu : D. Mam Nadzieję że będzie mi się z wami przyjemnie grało w miłej atmosferze. Dodam jeszcze że mam 18 lat i jak chcecie Dodawajcie na steam : MIEDZIANY taka moja ksywka . ; ) Pozdrawiam serdecznieee < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Oo widzę że nie jestem jedynym Maćkiem na sieci serwerów xd Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Siema wariacie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Siema polecam cod 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi