Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Więc tak, Witam a zarazem żegnam CSC. Dlaczego? Moja mama miała wypadek,niestety śmiertelny pojutrze jest pogrzeb. Myślę że mnie rozumiecie i wiecie co czuje. Więc na serwer wróce jak się otrząsnę z tego. Niewiem może tydzień mi wystarczy może 2 niewiem. Pozdrawiam. (Pewnie wszyscy pomyślą że żartuje.Ale ja jestem poważnym człowiekiem i z takich rzeczy nigdy nie żartuje...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miedziany 2 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Współczuję . Trzymaj się twardo ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Składam wyrazy współczucia. Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Szczere kondolencje ;c Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kondolencje, trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Chłopak nie łam się, 3m się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Współczuję. 3maj się 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Uuu :C. Ja nie prędko bym się pozbierał. Kondolencję. 3maj się twardo !Do zobaczenia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Szczere kondolncjee. Zyj dalej mimo wszystko ziomek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dzięki wszytkim. Naprawdę wiele to dla mnie znaczy co piszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Współczuję i życzę powodzenia.Składam szczere kondolencję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeonex 1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Kondolecję , powodzenia ! (( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi