Wsad 1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Heja Czesc mam na imię Marcin mam 12lat . Pochodzę z Warmi-Mazur . Uczę się w szkole podstawowej . Lubię grac w piłkę nożną , w reczną , i czasem w siatke . No i chyba to na tyle I jak coś zobaczyciie mnie na FFA pod nickiem : Wsad[bOTEK] ;** Paaa . Pozdrawiam Wsad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jestem na nie, nie spełniasz wymagań xDWitamy na Cs-classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Hahaja James0v.. . Witamy i milej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 heh 12 lat hmm siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiReX 1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja również na nie nie spełniasz wymagań i ten czas na forum :/ xD Siemka Wsad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeonex 1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Elo , elo . Wpadaj na FFA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi