ptrwww2 0 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam wszystkich wruciłem do cs'a 1.6 po podad rocznej przerwie .... w tym czasie grałem w BF3 , rozpoczynam etap kulturystyki oraz sportów walki (MMA). Pozdrawiam szystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eugeniusz 0 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Wróciłem* SIemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Sory jestem na fazie jeszcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Siemka. Nie ma czym sie chwalic, ze jarasz ten chlam (zielsko) jezeli o ta faze chodzi oczywiscie. MILEJ GRY NA SIECI SERWEROW CS-CLASSIC:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi