ptrwww2 0 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dostałem bana Nick ptrwww2 SteamID STEAM_2:0:1179893007 SteamCommunity ID 76561200320051742 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Wstaw screeny na cs-classic.pl Wykonano 07.02.2014 - 15:04:03 Wygasa Nie określono Zbanowny przez KaeR Zbanowany na #2[TOP3 VIP][Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl | pukawka.pl (de_nuke) Wszystkie wygasłe bany 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 nie moge znaleźć scen(screamshotów) ponad godzine szukam pomagało mi kilku gości .. no niewiem co dalej robić. Może ktoś wie gdzie mogą byc ? Kożystałem z pomocy forum i innych źrudeł. Niogdzie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam. Po pierwsze stosuj się do wzoru skoro wlazłeś na dział Prośby o UB to na pewno widziałeś wzór , i nie znam takich odpowiedzi że nie znalazłeś ssy masz na wstawienie 24h ssy jeśli ssy się nie znajdą nie będzie ub. Proszę się skontaktować z administratorem jeśli są jakiekolwiek problemy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Przepraszam. Nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz nowy temat zgodnie ze wzorem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi