Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nick: Vincent_Patelnia Wiek: 14 Lat. Doświadczenie: Podstawowe. Dlaczego ty: Ponieważ mam dużo czasu itp. I mogę pomagać innym graczom. Twoje prace [5]: Wymagania Grafika : 1. Minimum 60 napisanych postów na forum. - 2. Co najmniej tydzień spędzony na forum. + 3. Aktywny udział w dziale "Grafika" Narazie nie. Ale będzie. 4. Odpowiednie doświadczenie graficzne. + 5. Zobowiązywanie do wykonywania zleceń. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 No chyba sobie żartujesz? Co ty tam dodałeś? To jest zmniejszone zdjęcie, dodana ramka. No proszę Cię. To forum graficzne nie jest więc nie wymagam aż tyle ale jako grafik główny uważam że twoje prace to "same obrazki" Żadnych c4d, tekstur, fractali, kompletna pustka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja na nie. Mała aktywność na forum, prace są słabe. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 NIE -prace lipne -nie spełniasz wymagań 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi