Lucky9816 3 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Po 1 mucha nie ma pojęcia o cs'ie Po 2 dostałem bana na 30 min za He na "Bs" w dodatku byłem w ct to są podstawy na ffa też nie można rzucać he na "Bs'a?" No proszę was. Po 3 Od kiedy nie można napisać na chacie "Kur**" jeśli chodzi o obrazę to obrazę "Gracza/Admina" A jak ktoś napisze sobie "Kur**" Bo zginą i dostanie za to bana ? Po 4 pisze na "u@ Może ban?" Po 5 Jeśli mam jeszcze 2 min do położenia paki to nie powinienem dostać bana a widziałem że mucha daje ban;y za nie wykonywanie celów " A ma jeszcze 2 min " Np. To chyba wszystkie moje uwagi co do serwer'a i co do admina "muchy" Pozdrawiam Lucky9816 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky9816 3 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Od kiedy istnieje "WZÓR NA SKARGĘ??" Gram w cs'a 6 lat i jakoś nigdy nie widziałem ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 1. Wzór http://forum.cs-classic.pl/topic/9147-wz%C3%B3r-skargi/ 2. To nie Mucha dał Ci bana tylko ja popatrz w konsole lub amxbans 3. Zasłużyleś na tego bana bo rzuciłes HE na bs na mapie kabul. Tutaj masz Zasade CoD'a : 7. Zakaz rzucania he na bs’a, respa (na swojego również) oraz w hosty (ban od 1 do 3 godzin) Mucha jest doświadczonym adminem a Ty grasz 6 lat w cs'a i nie wiesz co to wzór i że są zasady na serwerze? Moim zdaniem skarga bez sensu bo nawet nie wiesz kto dal Ci bana -,-. @edit Wiho, napisał że gra 6 lat w cs'a a nie że gra 6 lat na tej sieci. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 WZÓR! RAZ i na pewno nie grasz 6lat na tej sieci bo ona istnieje dopiero 2-3 lata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Lol. Zawsze był wzór na skargę . Nie rozumiem Cie . Admini są doświadczonymi graczami w cs'a . Nie przeczytałeś regulaminu to nie składaj skargi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky9816 3 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Na serwerze cs-classic gram z 2 tygodnie morze dłużej gram w Cs'a 6 lat mucha nie jest doświadczonym adminem. I ok pomyliłem się przepraszam ale nawet jeśli to po 1 nie było tam nikogo a po 2 to od kiedy gram na jakim kolwiek cod modzie to nie słyszałem o takiej zasadzie "zakaz rzucania He na Bs'a "czyli nie potrzebne są te He. A i jak ktoś gra np. na ffa to można zauważyć że "He" jest najczęściej rzucany na "respa/bs'a" i czytałem regulamin 2 razyPozdrawiam: Lucky9816 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 :Facepalm: i jeszcze raz :Facepalm: nie mam nic więcej do powiedzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Po pierwsze - Brak Wzoru Po drugie - przeczytaj regulamin /close 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi