Mucha 71 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Mam pytanie skoro M@jki tymczasowo zrezygnował z 45k cod moda Romet chyba nie ma czasu Ciaolin ma teraz zlecenia Wiho tex ma trochę na głowie chyba wiec zostaje ja, Shana i M l o d z i a c z e k ;d i WilkuZmC. Moje pytanie może by zrobić jedno wolne miejsce na jakiegoś doświadczonego gracza który by ogarnął serwer jak nikogo z w/w administratorów nie ma online. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja jestem za. Dodatkowa "para rąk" zawsze się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Chodzi mi o to ze wbijam o godzinie około 21-22 żeby zobaczyć co i jak i baam spam na u@ niewiarygodny 4 rundy pod rząd ogarynalem dzieci które nie przestrzegaly regulaminu wiec może tak jakiegoś ogarnie tego gracza na próbę bo tak jak mówisz dodatkowe ręce się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja myślę że nie potrzeba otwierać rekrutacja ponieważ admin mucha siedzi tam z 3, czasami robi przerwy ale wtedy wbije ja albo inny admin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Moim zdaniem Mucha ma racje, My sami raczej serwera nie ogarniemy bo nie zawsze jesteśmy a przyda się dodadkowa para rąk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Mucha prawdę mówiąc to ja czasami jak nie ma adminów to ogarniam np. Pisze o kulturze itp. I powiem szczerze że całkiem mnie słuchają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Rekrutacja jest otwarta. /close 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi