Leczykulami 0 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 witam chcialbym przeprosić za Obraze Admina ponieważ mój kuzyn przyjechal do mnie i wyzwal admina z NIcku Leo Zawodowiec i teraz mam przez niego Bana na IP przez tydzien -_- a mam ferie i chcialbym pograc na tym serwerze Zombie mod bardzo przepraszam admina RYBAK'a za jego zachowanie. Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Trzeba było pilnować "kuzyna".. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 UB nastepnym razem niech twoj " kuzyn " pilnuje troszke buzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi