Shakugan No Shana 81 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 1. Serwer: FFA + BF2 2. Nick: Shana3. Imię: Kacper 4 Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 8-96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak, nie używam7. Składka(Tak/Nie): Steam 8. Czas spędzony na forum: Prawie 2 dni9. Opisać siebie: Miły, kulturalny, sprawiedliwy. Zainteresowania : Anime, Siatkówka, Piłka nożna i Język Angielski.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce pomóc adminom na tym serwerze by mieli chwile odpoczynku, oraz chce umilić gre graczom.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wh-ssy-ban / Aim-demko( lub bez)-ban -Gdy ktoś nadużywa micro; 2 upomnienia, Kick, ban 5-30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; 1 upomnienie, kick, ban 5min-3h12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Reklamy : http://kuleczky.pl/viewtopic.php?p=29100#29100http://skilluj.com/index.php?/topic/17421-cs-classicpl/http://cs-lamers.com/viewtopic.php?f=31&t=10372 Wymagania: ~Wiek 15+ Tak ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Tak ~Minimum 20 godzin gry na Serwerze Jest 19 ale szybko nabije. ~Kultura Dobra / Bardzo Dobra ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Jest ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Jest ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Jest ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Jest ~Reklamowanie Serwerów Nie dałem rady zrobić wiecej bo mój komp jest powolny.. ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa Mam Steama @edit Romet ja wbijam tak od 14:00-20:00 na CoD'a i BF2 na zmiane więc to niemożliwe żeby mnie nie bylo ( zobacz amxbans kto banuje i kiedy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Powiem Ci tak. Nie widzę Cię na Cod 45k . Ale może grasz wtedy co ja jestem w szkole lub w pracy . Widzę Cię na BF2 + FF2 dopiero od 2 dni , bo wcześniej wchodziłeś tylko na chwile i wychodziłeś . Mało Cię na serwie widzę. Dam Ci Tak . Bo są wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 jak dla mnie adminow jest narazie wystarczajaco a do tego malo co cie widze na serwie wiec jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Zacząłem widywać cie na serwie od niedawana gdzieś w tych granicach jak wyżej zostało to opisane.Mowie tutaj o bf2+ff2. Wymagania spełniasz wiec tu jest duży plus ale możesz popracować jeszcze nad aktywnoscia na serwie poznac ludzi itp wiec co do tego to jest minus . Moim zdaniem powinienes jeszcze troche pograć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 aby odciazyc adminow? admini po to sa aby pracowac na servie nie potrzeba odciazac ich na nie: starczy adminow.nie moze byc tak ze ktos pogra na bf2 i nagle podanie i admin. to ma byc elitarne grono a nie kazdy kto zloy podanie i ma 20 godzin jest adminem. zaraz bedzie wiecej adminow niz graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BzyQQ 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Największy minus to wiek , 15 lat .. ta gra jest od 16 . A poza tym jest sporo adminów. Narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 na nie -mała aktywność na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Niestety na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi