Calmir 3 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 czekam juz 7h na gg i nikt nie wchodzi moze ten numer jest nieaktualny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 -_- jest praktycznie cały czas na GG, wystarczy że mu napiszesz a on odpisze ci na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmir 3 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 czytaj ja mowie o gg ze nie wchodzi nikt o tak z dupy nie wezme pod jaki nr i tresc a jezeli z tego co wiem w sklepie da sie kupic tylko vipa a ja chce tego pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie było mnie, dopiero teraz usiadłem na spokojnie. Odpisałem ju Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi