Calmir 3 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 czekam juz 7h na gg i nikt nie wchodzi moze ten numer jest nieaktualny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 -_- jest praktycznie cały czas na GG, wystarczy że mu napiszesz a on odpisze ci na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmir 3 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 czytaj ja mowie o gg ze nie wchodzi nikt o tak z dupy nie wezme pod jaki nr i tresc a jezeli z tego co wiem w sklepie da sie kupic tylko vipa a ja chce tego pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie było mnie, dopiero teraz usiadłem na spokojnie. Odpisałem ju Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi