ptrwww2 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dostałem bana i nie mogłęm dokończyć rzeczy z tego wynikających ... wróciłem dopiero wczoraj że szpotala. SS"ów nie mogłem znaleźć. Nick : ptrww2 Link do SSów : nie mosiadam,,, nie moge znaleźć .. Wycinek z konsoli: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ptrwww2 [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl Serwer : FFA Link do bana : http://amxbans.cs-cl...st.php?bid=9018 Moglibyście sprawdzić to demko z tej mapy ... czy coś w tym stylu ? Albo jakoś pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jeżeli H@ zgodzi się na sprawdzenie demka w zamian ssów (których niby nie posiadasz) sprawdzę, ale masz mi je podesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 w piatek szukałem ich ponad godzine , pomagało mi kilku gości , korzystałem z yt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ale ich nie ma ... czy wogóle zostały zrobione ? Może mogły mi sie usunąć , gdy dali mi bana(ja pierdykam za nic !!!) zawiesił mi się komp. I siłom rzeczy nie mogłem nic zrobić , to wyłaczyłem z załacznika , cały cs mi się zrestartował , nie miałem serwerów i ustawienia musiałem robić od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Zostały robione na 100%( robi je automat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ale ich nie mam , kurde . Sprawdzcie to demko , jakbym miała aima albo coś to widac. Da rade , serwer jest gites i chciałbym pograć . A teraz mam wolne do konca tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 To wstaw to demko !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja !?!? Wy chyba macie . Ja nie mam żadnego demka . A a gdzie mogło by być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 HLTV serwera, na którym dostałeś ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jakaś podpowiedz gdzie się znajduje ? (Folder , czy cos ?) Wy tego nie macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 mam juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 nie ma jeszcze ... http://217458.hltv3.pukawka.pl/ .,.. ban 07.02.2014 ... jest dopiero z 6 . A kto to wstawia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nie dobra to już nie ma sensu. Nie potrafisz wstawić demka. Spamujesz ciągle. Ja UB nie dam bez ssów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptrwww2 0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ale skada mam wziać ssy ? Ptrze teraz , ale nie ma screamshotów. Demko pojawi sie niedługo i sam zobaczysz za co kurde dostałęm bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Chcialbym sie wstawic za graczem ptrwww2, probuje chlopak juz pare dni sie odbanowac i nawet mu pomagalem na privie jak znalesc te ssy. Powiedzialem zeby zobacz na YT moze tam znajdzie jakas pomoc. Demka rzeczywiscie sa niedostepne od 7-2-2014. Gralem z nim troche na serwie i nie bylo z nim problemow. Wiem ze nie czituje,chce pograc dlatego prosze dzial UB-TEAM o pomoc dla chlopaka. Wiem ze nie powinienem sie wychylac ale glupio mi sie nie wstawic.Damian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ban jest z 07.02.2014 dziś mamy 10.02.2014... Gracz pozostaje zbanowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi