Kolorowy Kondon 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Imię: DawidNick: Kolorowe Kondonki<3Wiek: 15Znajomość AMXX: (8/10)Mikrofon: TakSkładka: Nie Dodatkowe premium: NieSteam/NS: NSKontakt: GaduGadu nr 18346777Dlaczego Ty?: Siedzę na cs-clasnic ponad 6-ejść godzin, dobrze znam znajomosci AMX ,Jestem Kulturalną osobą, nigdy niegralem na Hackah, Ochronie server przed cziteramiIlość godzin przegranych na serwerze: ponad 80HPodpis o codzienne stawienie się na forum: Tak Link do reklam: brak ale mam ustwiony opis na gg i skypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Brak reklam gg i skype nic nie daje...Skladka nieKonto dla podania na NIE.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 jestem na nie .. brak skladki .. co to mam byc ?! -.- .. nie ma steamu , brak reklam ... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jestem na nie. Brak składki, reklam .. Porażka .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior_Bajden 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 na nie ... jestes bardzo wulgarny wobec innych i grasz na hackach... o taj kulturze to klamiesz nawet w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi