kox^^ 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Imię:Bartek Nick :kox^^ Wiek : 16 Znajomość AMXX[(1/10) : 9/10 Składka(tak/nie)11.07 zł sms :nie Dodatkowo premium(tak/nie) 5 zł sms :nie Steam/NS : NS Kontakt:: gg-43287658 Dlaczego ty? : Ponieważ zawsze gram uczciwie jestem dobrym graczem jestem kulturalny na serwerze i nie tylko a jak ostatnio grałem to było tyle cheatów że jeden admin nie mógł ogarnąć. Więc myśle że sie przydam jako admin Ilość godzin przegranych na serwerze :tak ok 85h Podpisujesz się pod tym ,że co dzien będziesz na forum(tak/nie): tak Link do Reklam :nie mam:P [ Dodano: 2012-12-18, 16:42 ] jestem na TAK heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 jestem na nie ... brak skladki [serwer sam sie nie utrzyma] , brak steamu , brak reklam [nie mam ... to kurde kto ma je miec XD ty miales je zrobic .. ] i tyle na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Na nie. Brak składki i reklam. Znowu porażka .. po co wy ludzie składacie podania jak nie ma reklam i składki. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 na nie powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior_Bajden 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 na nie składka jes obowiązkowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Dwa podania .Podania odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi