OneTheSkill 8 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Cześć mam taki problem że jest jakaś mapa jak zm_snowbase lub inna to pojakimś czasie grania scina mi kompa i musze resetowac go a na innych tak nie jest da się jakoś to naprawić.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja nie mam problemu z żadną mapą wszystkie mi ładnie chulają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 niewiem czy to wina Cs czy Plików jakiśbo mam cs 1.6 Pr0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 jest to wina jedynie twojego komputera, napewno nie ma zadnego problemu ze strony serwera ponieważ gracze graja normalnie na tej mapie rowniez i ja polecam ci pobrać : download.cs-classic.pl naszego klienta cs 1.6 powinno naprawic to twoj problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 niewiem czy to wina Cs czy Plików jakiś bo mam cs 1.6 Pr0 Zapraszam na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi