Bo0ski 8 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Cześć moi drodzy czytacze tego Tematu. Na początku wiecie co nastąpi, czyli to co zawsze Mam na imię Eryk urodziłem się dosyć dawno mam 17 lat skoczyłem 5 lutego, ale ?, kogo to interesuje, znam to uczucie Chodzę do szkoły zawodowej obecnie 2 klasa. Od pierwszego razu gdy Wszedł Ilonez(dziewczyna) na serwer, od razu się zakochałem, nie wiem czemu ale tak to jest Pozdrawiam Ełyk (Bo0ski)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witaj nieznajomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Siema o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi