Ojdoss 35 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nick: SzymonooOpis sytuacji: Siema z tej storny pyskaty no i ja jak to ja z moją sklerozą byłem kiedyś u kuzynki na wakacjach no i 2 tyg temu kuzyn chciał wejśc u niej na kompa, no ale nie zmienił nicku bo myślał, że ja to zrobiłem wcześniej. No ale niestety wszedł na moim nicku i ja od razu dałem perma za podszywkę pod admina a to z winy mojej, bo nie zmieniłem nicku przed wyjazdem do domu proszę o ub, aby kuzyn mógł grać i abym ja mógł wejśc na moim steam pograć gdy jestem u kuzyna... Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ( 1 ) Pyskaty [AMXBans] Reason : ' Podszywka pod admina ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1947963358 ' [AMXBans] Your IP : ' xXx ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Gracz Odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi