Lucky9816 3 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 9 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 28 minut i 41 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Lucky9816 [AMXBans] Powod : ' spam na u@ ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 580058337 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 188.246.146.14 ' [AMXBans] =============================================== Lucky9816 connected Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz. Pozdrawiam: Lucky9816 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dostales bana od muchy ... masz napisane za co .. -,- nie podważasz decyzji admina to po 1 .. po 2 spamisz co chwile pytasz kto ma adma i wgl.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky9816 3 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Chce się tylko dowiedzieć i to wszystko ? A spamowałem fakt bo Creator dostał bana za nic. Gram z nim już długo I nic nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Okaze sie jak wstawi ss'y.Ps; Istnieje cos takiego jak Amx w ktorym sprawdzasz co i jak .. takze nie potrzebnie ten temat .. Wyjasnione /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky9816 3 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Nie zgadzam się z tym że creator dostał bana gra na serwie od dosyć długa jeszcze przede mną i dostał bana nie 1 za ss'y bo siedze na forum. A ja tylko byłem ciekawy od kogo dostałem bana. Bo Nie wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Nie podważaj decyzji admina, a jeśli masz jakieś zastrzeżenia to zgłoś to do H@ lub opiekuna serwera. Ban był słuszny. Nie możesz spamować na U@. /close 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi