Calmir 3 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Łatka sprawi że będziemy słyszeć NS'ów 1.Pobieramy paczke z łatką: http://www4.zippysha...55109/file.html 2.Wypakowujemy pliki do folderu "Half-Life" (szukamy na jakim folderze mamy zainstalowanego cs'a potem wchodzimymy w folder steam/steamapps/common/"Half-Life" i tak wypakowujemy pliki i podmieniamy je) 3.Do configu dopisujemy bindy bind "klawisz" "+servervoice" bind "klawisz" "+steamvoice" 4.bind +servervoice Odpowiada za mówienie starym kodekiem 5.Drugi bind +steamvoice Odpowiada za mówienie nowym kodekiem Minus jest jeden a mianowicie taki jednocześnie możemy słyszeć osoby które mówią albo jednym albo drugim kodekiem.Kodeki przełączamy bindami na mówienie poradnik by : L3G1T 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Grafika → Poradniki" do "Counter Strike 1.6 → AMX Mod X → Poradniki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Calmier!!!!dzieki wielkie nareszcie moze rozmawiac z nsami:)hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nom Dzięki dzięki Odkryłem coś jeszcze dzięki podmianom tych plików na Dr jak mnie wywalało z 3 map bez żadnego błedu itp tak teraz mogę grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Sie pocieszylem nsow slysze ale STEAMOWCOW nie slychac wy tez tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmir 3 Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 to się zmienia przełączać musisz ja jeszcze nie przełączałem wiec nie wiem jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEY POWROt 0 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Przydatne aczkolwiek nie działa na windowsie 8 Sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Dobrze, że napisałeś. Miałem już to wgrywać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mi dziala ale mam 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dzieki wielkie przyda mi sie to Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dobry poradnik Przyda się dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Plugin HLDS VoiceTranscoder na serwer i już można gadać Steam -> NonSteam i NonSteam->Steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi