Opozycja 0 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam, chciał poinformować o pewnym graczu na naszym serwerze a konkretnie OneTheSkill otóż ten gracz na mapie Restart i poprzednich wcale, a to dosłownie wcale nie spełniał swoich celów, akurat na tej mapie niektórzy gracze nagannie i bez pohamowań łamali regulamin serwerowy. Aotóż wyżej wymieniony admin, nie nie robił (sam naliczyłem 4x skan 2x przekleństwo, 1x microfon przed mutacją) moim zdaniem gracz ten nie zna dobrze nawet amxmodu, nie tylko moim zdaniem powinno się odebrać mu dostęp do amxmodu, i poczekać jeszcze troszkę. pozdrawiam wszystkich graczy servera i administracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Powiem TakAdmina mam dopiero od 1-2 Godzin i ok przyznam nie ogarnołem ale musze sie przyzwyczaić1 gracz uciekł wiec dorwę go2 2 dostał na Godzine3 ciekawe jakbyś się czuł adminem od 2 godzin ?za Przekleństwa były kicki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba15728 0 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Popieram opozycję totalny nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opozycja 0 Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja mam H@ i od razu ogarnołem server, myslisz że to trudno amx znać 20min i go umiesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Po 1, nie ten dział Po 2, brak wzoru Po 3, on napisał ogarnąć serwer i u@ (czyli wasze wszystkie zgłoszenia - patrząc po logach jest ich czasami sporo) a nie sam amxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi