Mucha 71 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Zacznę od tego, że jak jest teraz z noktowizorem grałem dzisiaj rano i jeden gracz cały czas kupował go a dzięki niemu klasy niewidzialne są dostrzegane od razu w ciemnych miejscach przez co mnie zabijał. Wilku juz raz pisał na ten temat ale ja chciałem tylko spytać czy można by to dać w regulamin Zakaz używania noktowizora (kick, ban od 5 - 30 minut) Może tak być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Dodam. Najlepiej by było usunąć go ze sklepu, ale to już zależy od Kryptona. Dodane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Oki dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi