Long way to hell 13 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam w związku z tym że dostałem bana i po raz pierwszy w życiu nie moge znalesc ss'ow musze sie najwidoczniej pozegnac z ta serverownia bo watpie ze ktos ma demko lub hltv by obejrzec i udowodnic iz bylem czysty i niewinny ale watpie ze ktorej kolwiek osobie bedzie sie chcialo szukac hltv wiec dziekuje wszystkim za wspaniala atmosfere na tej serverowni wszystkie poczatki gry jakie spedzilem tutaj grajac u -.- oraz gdy server byl łaczony z wuwuniem to byly najlepsze momenty pozdrawiam szczegolnie ,,mlodziaczek , rybak , andre , Blaze, Fresha w szczególnosci , madzie i najlepszego zioma ktory byl tu ze mna od samego poczatku SIWEGO nie znam nikogo na zadnej serverowni z kim mozna tak dobrze spedzic czas na serverze jak te osoby wymienione powyzej tak wiec zycze wszystkim by czuli sie tu jak najlepiej dziekuje wam za gre i pozdrawiam Long Way To Hell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Poszukaj ss' ów napewno je masz nie poddawaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 człowieku przeszukalem wszystkie pliki jakie mam w program files cs wszedzie myslisz ze 1 raz ssy wstawiac musze? ... spytaj siwego / fresha ile razy byly mi tu robione ponad 15 razy dziennie moze nawet ... jak zaczynalem grac ss"ow nigdzie nie ma.... a juz sie nauczylem nie ma ss nie ma ub .... moja kariera tutaj sie skonczyla dziekuje tyle .... moze gdzies macie hltv ale znam administracje nigdy sie nie chce szukac Ps: na forum będe stale żegnam jedynie z serverów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 To pozegnanie a nie debata gdzie sa ssy:) Z dlugoletniego doswiadczenia wiem iz opieranie sie tylko i wylacznie na ss-ach to mit obalony kilka lat temu,w dzisiejszych czasach robienie komus ss-ow i uznanie go czystym graczem jest smieszne:)technika graficzna idzie do przodu a anty ss-ow mozna znalezc na google w ciagu paru chwil,szkoda tylko ze CS i jego rozumowanie zostal w tyle.Osobiscie dla mnie liczy sie demko z gry bo tam naprawde mozna na 99,9 % stwierdzic czy dany gracz cos posiada.Coz z braku demka nic na to nie poradzisz a na przyszlos krec sobie sam demka z swojej gry by pozniej nie bylo ale.... Piona trzymaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 3 maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Narazi3. Ale troche mam rozkmine moze ss nie zostaly zrobione wgle typko admin dal nazwe powodu tak jak by robil ss ^_-. Bo juz nie raz byla taka sytuacja na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 czaisz to nie wnikam w to poprostu nie mam nigdzie ss'ów bo mapka rats nie problem byloby mi znalesc ssy -.- gdziekolwiek na kompie by byly lol ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 3maj się Powodzenia w życiu prywatnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 cześć ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Przywitaj się/Pożegnaj się" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi