Ojdoss 35 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Nick : PyskatyLink do SSów : -Wycinek z konsoli(bez IP)*: "[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'cele' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:40411479' [AMXBans] Your IP: '185.21.37.153' [AMXBans] =============================================== Serwer : ZombieLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=10755Kurde jestem adminem cod, robiłem cele ale zadzwonił telefon zaledwie 15 sec stalem i juz ban no ogar. Do tego jestem adminem cod 350. Ten admin OneTheSkill i Illonez czy jakos tak pisza na y@ wiadomosci typu "-.-" "tak" "nie" "siema" "co tam" no kurde bez przesady spamowac na @@. Do tego ban jak do mnie tel zadzwonil. Zombie na chwile stanie to illonez od razu banuje ogar go ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Dostałeś bana zgodnie z taryfikatorem. Skąd admin mógł wiedzieć, że rozmawiasz przez telefon. Kampienie to kampienie.Jeśli masz zarzuty co do adminów radziłabym Ci złożyć skargę, oczywiście przedstawiając jakieś sensowne dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi