JumperPL 0 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 1.Twój Nick: JumperPL 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dawcio 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 18.02.2014r. godz. 15.30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): był pełny serwer napewno sie jacyś znajda 6.Opis sytuacji: Dostałem bana na 3 godz. na survie za to że siedziałem na schodku (nie kampiłem). Do tego Gracz LubieWas obraził mnie a admin mnie wyśmiał i nic z tym nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=eXtreMe=- 0 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Skarga słuszna. Sam nie wiem czemu ci dał bana. A co do tego gracza Lubie Was , to tylko powiedział ,,Cienias'' , a jak admin wyśmiał to inna sprawa -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danor 2 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Po tych schodkach to ciągle w góre wchodziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ale do kampy nie wszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jumper poczytaj regulamin, a później skargę składaj. 2.1.1 Nie kampimy jako zombie, na survival, tak i survival nie może kampić. Zombie, jak i survival powinien być na otwartej przestrzeni (nie mogą stać na daszkach, podestach, murkach itp. . A co do "obrażania" "Jumper przegoniłem Cię cieniasie " faktycznie mi obraza. Extreme mścisz się za to, że dałem Ci nie w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ban słuszny jak byk pisze w regulaminie ze surv / nemek ma biegać po powierzchni otwartej, schody można zaliczyć jako podest. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi