OneTheSkill 8 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nick : OneTheSkillLink do SSów : tu jest - bo nie dotarły do mnie pewnie z powodu innego cs 1.6Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : OneTheSkill[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1667404958 '[AMXBans] Your IP :[AMXBans] ========================================Serwer : FFaLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=11421jak można to zobaczcie nagrane demko z mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 nie można ssy do 24h od otrzymania bana, na speedyshare, paczka rar po uplywie 24h - ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ssów w razie czego robiłem 5 ! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ok. no ale niemoge ich znaleść patrzyłem na poradnik BlaZe ... na demku bedzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 z reszta nie ma hltv i zdjecia musisz miec moze to potwierdzic Karol patrzac w logi serwera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 mam kawałek demka z nim z tej mapy bo akurat permowalem calmerka i nagrywalem na niego wiec jesli bedzie taka potrzeba mogę wrzucic widac 3 smierdzace akcje ZNALAZLEM DEMKO Z BANOWANIEM JEGOkrótkie demko wiec mozna spokojnie obejzec i na nim daje mu ssy----> 1 akcja od razu widoczna kolo radia z oczu Celmerka jak one wali po scianie z mp5 zanim sieCelmerek wychyli----> 2 akcja juz z oczy One ta sama runda akcja radio tylkko atakuj na innego typa. Goscia nie widac prawiewogole przy scianie a on jednak wali i trafia go lekko <--- tutaj widać SPALONY 100% NA SLOWMODE1/4 PATRZY PO SCIANIE NA MODEL----> 3 akcja na demku u mnie od 13.10~ około jak sie przełączam na One akcja z drabinka ipozniej z awp dla mnie spalony znowi ogolnie duze + B !LINK http://speedy.sh/pGEKX/123.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 niee przed zabiciem Celmerka byl CT go zabiłem celmerek był widoczny na oczachpotem po drabinie szedłem widziałem jak strzelał zawróciłem na koniec zeby go zabić AWP chciałem ale niemogłem ... na demku nie widze tego mojego wh ... to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ja demko rozpisalem dla UB team i masz zdjecia wrzucic bo jest w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi