Luke 37 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 1. Serwer: BF2 + FFA 2. Nick: Luke3. Imię: Łukasz4. Wiek: 235. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie zbiednieje8. Czas spędzony na forum: 1d 16h 11m 50s9. Opisać siebie: Sportowiec, kopacz- aktualnie leczę kontuzje i przechodzę rehabilitacje, student 5 roku AWF Wrocław10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Od 2,5 miesiąca gram na serverze, 2 miesiące miałem admina, lecz straciłem go poprzez brak informacji o nieobecności w odpowiednim dziale, spowodowanym operacją. Mam sporo czasu i chętnie wrócę do adminowania. Wchodząc teraz na server czegoś mi brak, przyzwyczaiłem się i lubiłem te stanowisko. 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; wg regulaminu servera -Gdy ktoś nadużywa micro; wg regulaminu servera -Nadużywa Kultury na serwerze; wg regulaminu servera12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi