GReeNxSS 0 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nick : ~GReeN~Link do SSów : nie moge ich nigdzie znalesc :CWycinek z konsoli(bez IP)* : ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:80795Serwer : COD MOD 4001lvlLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=11680 jesli moge cos dodac to prosze administracje o odroznanie skilla od czita bo to juz sie robi nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Poszukaj po poradnikach w końcu znajdziesz, o ile są czyste to wstawisz. Masz 24h na wstawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GReeNxSS 0 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 z tego co wiem jak w amx macie opcje kopi ss to prosze o takowe SS bo ja ich nigdzie nie mam. Nawet w wyszukiwarce na kompie wpisalem de_dust i nigdzie ss nie ma wiec ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Przykro masz czas do 18:41 jeżeli ss'y się nie znajdą pożegnamy się. SS'y są robione automatem więc nie ma opcji aby nie zostały zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GReeNxSS 0 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 tak chlopie zapraszam cie do nowego sacza wbijesz na kompa przeszukasz programem i zobaczymy czy znajdziesz.. zamowilem rezerwacje nicku + podanie zlozylem na adma i myslisz ze bym czitowal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Czas upłynął. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi