Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam mam duzy problem z cs. Wczoraj zaktualizowal mi Steam i teraz grac nie moge. jak uruchamiam cs to pojawia mi sie "W_loadWadFile: Couldn't load gfx.wad" probowalem spojnosci gry i podmieniania plikow.... nie jestem internetowym wymiataczem i nie mam juz pomyslow Jedyna osoba ktora sie cieszy to moja dziewczyna bo grac juz nie moge. Bardzo prosze o pomoc. Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Sprawdź spójność plików Przejdź do biblioteki Steam'a, kliknij prawym przyciskiem myszy na Counter-Strike, następnie Właściwości. Później wybierz zakładkę Pliki lokalne i kliknij "Sprawdź spójność plików gry". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dziekuje za pomoc ale nie zadzialalo...wiec Wyjebalem ten caly Steam i zainstalowalem, od nowa i dziala ))))) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: xD Spoko Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi