Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam mam duzy problem z cs. Wczoraj zaktualizowal mi Steam i teraz grac nie moge. jak uruchamiam cs to pojawia mi sie "W_loadWadFile: Couldn't load gfx.wad" probowalem spojnosci gry i podmieniania plikow.... nie jestem internetowym wymiataczem i nie mam juz pomyslow Jedyna osoba ktora sie cieszy to moja dziewczyna bo grac juz nie moge. Bardzo prosze o pomoc. Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Sprawdź spójność plików Przejdź do biblioteki Steam'a, kliknij prawym przyciskiem myszy na Counter-Strike, następnie Właściwości. Później wybierz zakładkę Pliki lokalne i kliknij "Sprawdź spójność plików gry". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dziekuje za pomoc ale nie zadzialalo...wiec Wyjebalem ten caly Steam i zainstalowalem, od nowa i dziala ))))) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: xD Spoko Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi