Ojdoss 35 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam zakupilem na ZM vipa, powinno mi dawac wiecej expa za zabojstwo a daje 15 bug jakis czy co? Mam MINI VIPA ale pisze, ze mini tez ma wiecej expa :X. Wszystkie opcje mam.oprocz szybszego expa i ap chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Z tego co wiem, miesiąc temu tak pisałem (nie grałem już długo w cs'a i na zm), Pro VIP ma tylko więcej exp'a, tak by chyba zawsze. Bo ja nie byłem w stanie w sklepiku ustawić dodawania flagi do users.ini i vips.ini na raz, więc zdecydowałem że Pro VIP będzie miał tylko expa. ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 to popraw na serwerze bo to bezsens kupilem wylacznie dla expa a tu dupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi