Abart 23 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nick: Abart Powód: Kurs który trwa cały weekend (i internet z Aero2) Czas nieobecności: ten weekend Coś od siebie: Sorry Panowie ale mam kurs z myślistwa w Płocku a będę mieć internet tylko z Areo2 (a na nim mam duży ping żeby pograć). Obiecuje że odrobię nieobecność w tygodniu Pytanie: Czy za każdym razem mam informować o weekendowej nieobecności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: spoko Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi