Zbanujemy 0 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nick :ZbanujemyLink do SSów :nic nie dostalem bo to ban za te same ip Wycinek z konsoli(bez IP)* :nie moge podac bo jestem u babci za kilka dni poprawieSerwer :cod 45kLink do bana:nie moge znalesc ale juz mi smukler w poprzednim moim temacie wyjasnil kazal mi potem podac steam id podalem i mnie olal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie ma żadnego bana na twoje IP.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ma bana na twoje ip i nick. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi