Ciaolin 156 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam, przygotowałem paczkę 46 roundsoundów, mam nadzieję że się spodoba Dziękuję CSC Daniel za kilka nutek, które mi się spodobały i wykorzystałem je, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Paczka : http://speedyshare.com/dNhR4/Roundsoundy.rar Tracklist: 1. Basslovers United - Wolo (We Only Live Once) (MD Electro & Skyfreak Remix) 2. BEATTRAAX - Freak It! (DancingBullets & Raz0r^ Remix) 3. DJ Antoine Vs Mad Mark Feat B Case U Jean House Party 4. Flux Pavilion - I Can't Stop 5. Gdzie jest krzyż (BunHead Remix) 6. Global Deejays - Kids 7. Jorrgus & Crump - Na Zabawie (Slayback Crazy Remix) 8. Kalwi & Remi - Explosion (Mikro 2014 Rework) 9. Martin Garrix & Jay Hardway - Wizard (Official Music Video) 10. Nirvana - Girls (Dj Dima House) 11. PMM - Poza horyzont 12. R3hab & NERVO & Ummet Ozcan - Revolution 13. Paluch - Bez Strachu prod. SoDrumatic cuty Dj Taek 14. Faul & Wad Ad Vs. Pnau - Changes 15. Cascada - Night Nurse (Ada5 feat. Cappy & Jacky Remix) 16. O.S.T.R. & Hades - Ona I Ja 17. Słoń i Mikser-Tacy sami ft. The Returners 18. Bryce Feat J-Malik – We’re in Heaven (Original Mix) 19. Chris Decay vs. Bassjackers & Dyro - Grid Alegria 2k14 (ReyBrox 'Bootleg' Mix) 20. DJ Fresh VS. Jay Fay Feat. Ms Dynamite - Dibby Dibby Sound 21. DJ Kuba & Ne!tan - Sasha Grey (Original Mix) 22. DVBBS Borgeous - Tsunami 23. Eminem - The Monster (ft Rihanna) 24. Fly Project - Toca Toca (Original radio Edit) 25. CAZZETTE VS Rihanna - Where Have You Been (Cazzette 'Another Summery Hot' Remix) 26. Disclosure - Latch (Dendix 'Superlove' Remix) 27. Anywhere For You [www.4clubbers.pl] 28. Flight Facilities - Crave You (Adventure Club Dubstep Remix) 29. Freaky Boys - Przez Całą Noc (Dendix Remix) 30. Kim Casarion - Undressed ( Wave Rocket Bootleg ) PREVIEW 31. Major Lazer - Get Free (OSCILLATOR Z REMIX) 32. Mike Candys - Miracles Ft. Maury 33. Pallada - Out Of The System (Club Mix) 34. Paluch - Bez Strachu prod. SoDrumatic cuty Dj Taek 35. Robert M & Matheo ft Tony T_ Desa & Akon - Famous 36. Robin Bright - Hey (Original Mix) 37. Sak Noel & Sito Rocks - Party On My Level (Radio Edit) 38. Showtek - We LikeTo Party (Original Mix) 39. Stromae - Papaoutai (Mike Candys Bootleg Remix) 40. Swedish House Mafia - Miami 2 Ibiza (feat. Tinie Tempah) 41. System & Berry Cake - Raise Your Hands Up (Original Mix) 42. TAITO - What The Hell (Original Mix) 43. The Nycer feat. Taleen, Jagwa & Iron Snap - Where You Wanna Go (Club Mix) 44. Time Control Dubstep 45. Tom Boxer feat. Morena - Bang (Original Radio Edit) 46. Will.i.am ft. Miley Cyrus - Feelin' Myself (TAITO Bootleg) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Chciało Ci się? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Chciało albo i nie chciało Wpadłem na taki pomysł i go wykonałem. Miałem plan żeby dobić do stówy, ale pomyślałem że 46 wystarczy, a poza tym nie chciało mi się grzebać w piosenkach, które mam na dysku. Mam ich tam troche, coś koło 2 tysięcy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi