Bboosseekk 2 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam, Ponawiam moja prosbe o odbanowanie. Nie wystawiełem SSów gdyz ich nie dostałem lub nie zapisaly sie na moim kompie.Jestem graczem który nigdy nie mial czitów, wh lub innych dopalaczy dlatego prosze o sprawdzenie demka. NAWET W REGULAMINIE JEST ODNOSNIK DO MOJEJ PROSBY - MAM DO TEGO PRAWO! JOHN-RAMBO-24-03 REGULAMIN SERWERÓW PUNKT 1.12: 1.12 Kazdy gracz ma prawo do odwołania się od bana. Wtedy osoby odpowiedzialne za to, sprawdzają demko z mapy na której gracz dostał bana Nick : JOHN-RAMBO-24-03Link do SSów : NIE MAM SSÓWWycinek z konsoli(bez IP)* : You are BANNED.Check your consoleSerwer : #2[TOP3 VIP][Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl | pukawka.pl (de_inferno) IP SERWERA: 31.186.82.184:27691Link do bana: http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=11665 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 John Rambo to staly gracz na ffa,watpie zeby gral na czitach . Jest na tym serwerze dluzej niz ja i wiekszosc graczy moze dlatego warto mu pomoc skoro tak mu zalezy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Zajmę się tym gdy tylko pojawi się demko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bboosseekk 2 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ok. Dziękuje, napewno będzie ok bo zawsze jestem czysty. Pozdrawiam JOHN-RAMBO-24-03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Wyjaśniła się sprawa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Czekam na demko z tego dnia bo nadal nie ma. http://217458.hltv3.pukawka.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomeK007 0 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Witam. O ile widzę i gram wiele jest takich problemów że nie ma ss każdy się tłumaczy żę doszły a tu guwno prawda.... I to wina ludzi co za tym siedzą... Co ja moge pwoeidzieć że znam gościa w 100 procentach ejst czysty nigdy nic nie odpalał i dam sobie jaja uciać ... takim ludzią się powinno pomóc a nie ze ss nie ma to chuj ban i nie ma możliwości pomocy tak nie powinno być... Jeśli chcecie dużo graczy na serwach pomagajcie im ... Edytowane 23 Lutego 2014 przez M@jki H@rdcor Chłopcze nie wypowiadaj się tu. I ogarnij kulture bo to nie jest żadna karczma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Też mogę poręczyć za Johnego. Stały gracz, nigdy w jego grze nie zauważyłem jakiś dopalaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 2 ogarniętych adminów potwierdza, że gracz nie czituje i gra normalnie.Należy mu się UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi