kox^^ 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Imię : BartekNick :kox^^Wiek : 16Znajomość AMXX[(1/10) :9Mikrofon(tak/nie) : tak Składka(tak/nie)11.07 zł sms : takDodatkowo premium(tak/nie) 5 zł sms : nieSteam/NS : NS Kontakt: gg - 43287658Dlaczego ty? :jestem ogarnienty wchodze codziennie na forum i serwer jest dużo cheaterów jak nie ma adminów więć mysle że sie nadałbym bo dłygo gram i codziennie i zdecydowałem sie na placenie składek Ilość godzin przegranych na serwerze : ok 80hPodpisujesz się pod tym ,że co dzien będziesz na forum(tak/nie):takLink do Reklam : nie reklamuje na necie ale przekazuje znajomym juz kilku kolegów gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Haha codziennie na forum tak? Jestem na Nie!1. NS2. konto wczoraj zrobione3. amx 9 tak? podaj swój plugin4.brak reklam5. nic sie nie dowiedziałem na opisz siebieNa nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 na nie .. slaba aktywnosc na forum .. brak reklam .. brak steamu .. i nie pisz kłamstw w dlaczego ja ; ]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kox^^ 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 dziwnie jestescie nie dajecie adminów przez jakies jebnięte reklami a dzisiaj o 16:40 pełno cheatów na serwie i nie ma kto tego ogarnąć i przez to tracicie graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 chyba są jakies wymagania zeby zasluzyc na admina wiec sie nie czepiaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Na nie. Konto utworzone dla podania. I ogarnij ortografię, bo wątpię, że masz tyle lat, bo piszesz strasznie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 kox^^, Słuchaj jeśli ty masz 16 lat to z taką ortografią mogę ci dać na 12-13 lat i widze jaki jesteś ogarnięty, ja bym proponował zamknięcie tego postu bo szkoda pisania w takim podania Pozdrawia Killer <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Dwa podania ...Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi