BlazE 565 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Poprosił mnie żebym napisał tą prośbę ponieważ ma zablokowane pisanie na forum. Nick B]ezrobotn[Y] Link do SSów :nie zrobil, powód "WALLHACK" Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ezrobotn[Y] [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ 12:20 Forum Counter Strike 1.6 [cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 16839264 ' Serwer :FFA Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=12136 admin nawet nie siedzial na SPECT a to ze na SAY caly czas pisze ze mam WH to nie oznacza ze mamnie moja wina ze dobrze gram a slabsi gracze placza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Admin kilan zostanie poinformowany. Ma 24h na dostarczenie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilannnn 1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Admina kilannn już został poinformowany. Ten gracz to jest jakiś nieogarnięty. Ciągle pisze na SAY'u że ma wh i że gra na wh, i tyle dlatego dałem mu bana bez ssów odrazu bez żadnych dowodów. Ciągle tylko spamuje że gra z botami i że włącza haxy. dlatego dałem mu bana proste ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilannnn 1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 poprostu uwierzyłem mu na słowo ;d przyznał się do tego że gra na haxach wiec go zbanowałem DO TEGO OTWIERAŁ TABELE W CT:d A JA OSOBIŚCIE NIE WIERZE W OTWIERAJACE NON STEAMY ;d Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Myślę, że trzeba to brać trochę z dystansem... Przejdźmy do rzeczy... Masz dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilannnn 1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 z dystansem? ;d wybacz ale ciężko:) nie nie mam, można dać ub... -.- aczykolwiek na moje i tak ten typ odpala. Nie mam nic wiecej do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 BEZROBOTNY SAY: pisze na SAY takie cos bo mnie dzieci wyzywaja od opalencow 12:41 a pisac sobie moge wazne ze niukogo nie obrazam/pelna kultura inni admini sie z tego smieja a inni nie P.S GRAM NA STEAM 2k7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 W takim razie ... gracz zostaje odbanowany ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi