GrubyKox 2 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam ponownie i panie wszystkich obecnych na tej serwerowni szczegulności H@ Wiele osób mnie zna wiele nie ale znane osoby wiedzą kim jestem i jak dobrze się dogaduje z graczami , nie było mnie sporo czasu ponieważ nie bardzo miałem czasu raz internetu nie miałem to tez nie wypaliło ale teraz jestem i napewno na długo witam i Pozdrawiam Gruby. Dzięki za wypowiedź i mam nadzieje że również mnie dobrze przywitacie jak poprzednim razem dzięki do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witamy z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHoTeR 0 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 SZCZEGULNOŚĆI SZCZEGULNOŚĆI SZCZEGULNOŚĆI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 SZCZEGULNOŚĆI SZCZEGULNOŚĆI SZCZEGULNOŚĆI gimbus Piszemy sieć serwerów, nie serwerownia. Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent_Patelnia 7 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Nie jestem Gimbom to raz a to że coś napisałem nie tak nie znaczy byślcie coś głupiego pisali :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi